Persoonlijke bescherming

Het uitvoeren van laswerkzaamheden kent vele veiligheidsrisico's. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen. Gericht op het beschermen van vitale lichaamsdelen zodat letsel zo veel mogelijk kan worden voorkomen. En van gerenommeerde merken met een A-kwaliteit, want bij veiligheid nemen we geen enkel risico.

Juiste keuze

U vindt in onze winkel een goed overzicht van persoonlijke beschermingsmiddelen voor onderdelen als hoofd, ogen, oren, handen en voeten. Van oordopjes tot veiligheidsschoenen, van laskappen tot en met lashandschoenen. Alles wat u nodig heeft voor comfortabel en veilig werken. Wij helpen u met deskundig advies, zodat u veilig kunt werken. Dat geeft zekerheid van de juiste keuze.

Service

Ons team staat voor service, kwaliteit en degelijkheid. Wij leveren vele veiligheidsproducten uit voorraad. En is toevallig een artikel niet voorradig, dan bestellen wij dat voor u. En met onze bezorgservice leveren wij bij u op locatie. Ouderwets goede service in een modern jasje.

Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op 

Afbeelding Pagina Beschermingsmiddelen Lassen